0

ACTERA AB - MER ÄN 25 ÅR SOM LEVERANTÖR TILL FÖRETAG, LANDSTING OCH KOMMUNER

Actera – En trygg, erfaren och säker leverantör av företagsgåvor & profilreklam. I dessa internetbaserade tider då många företag gömmer sig bakom sina hemsidor och webshopar så vågar vi visa upp vårt företag och den erfarenhet vi samlat på oss i mer än 25 år i branschen.

Vi har levererat profilreklam till företag, landsting och kommuner i mer än 25 år. Har egen import på ett antal egna, lagerförda produkter. Genom åren har vi också fått ett mycket bra kontaktnät av trygga, duktiga och pålitliga leverantörer i Europa och Asien. Vilket gör att vi vågar lova, bra kvalité, säkra och pålitlig leveransbesked på de produkter du beställer av oss. Många pratar gärna om pris och givetvis ska du som kund alltid få bästa möjliga förutsättningar. Men vi upplever också att kunder idag vill ha snabba, raka, enkla besked som de kan lita på när det gäller leveranssäkerhet, hållbarhet och kvalité. Med den erfarenhet vi har vågar vi utlova detta!

Låt dig inspireras i vår Form & Funktion katalog eller här i vår webshop. Naturligtvis kan ni alltid kontakta oss per telefon för personlig service! Vår ambition är att göra det smidigt och enkelt för dig som kund – och alltid till bästa möjliga förutsättningar.

Välkommen till oss på Actera!

GDPR / INTEGRITETSPOLICY ACTERA AB
Klicka här!